

Forretter / Mindre retter
▪ Kaviar
- med blinis, crème fraîche, rødløg & purløg
Ruths Prunier Classic Caviar (10g/30g/50g)
265,- / 755,- / 1.150,-
▪ Østers ”Perle Blanche” Marennes Oléron
- med rødvinsvinaigrette & citron
(3 stk.) 195,-
▪ Escargots de Bourgogne
Snegle i hvidløgssmør
210,-
▪ Soupe à l’oignon
Gratineret løgsuppe
210,-
▪ Salade de Chavignol
- med gratineret gedeost
225,-
▪ Salade Gourmande
- med brisler, jomfruhummer,
kammusling & trøffel
285,-
▪ Letsaltet laks
- med spinat, pocheret æg
& Sauce Hollandaise
265,-
Kun til aften:
▪ Consommè af oksehale
- med trøffel og ostecreme
275,-
Hovedretter / Større retter
▪ Moules et frites
245,-
▪ ”Michauds tartar” af dansk okse
- med salat & pommes frites
265,-
▪ Skagenfisk
- med safranrisotto & Sauce Antiboise
285,-
▪ J.C. “Chaudrée”
- Cremet bisque med skagenfisk & skaldyr
285,-
▪ Ribeye af fedtmarmoreret dansk okse
- med kryddersmør, salat & pommes frites
425,-
▪ ”Plateau de Fruits de Mer”
- med rejer, jomfruhummer, blåmuslinger,
taskekrabbe & østers
(pr. person, min 2. pers.)
695,-
Tilkøb: Halv sorthummer fra Venø
dagspris
Kun til aften;
▪ Vildtragout af nakke fra råvildt
- med sæsonens svampe & solbær
295,-
▪ Kotelet af havtaskehale
- med ristede jomfruhummerhaler,
morkler & hummerskum
455,-
▪ Årets ret ”Land” 2022 (som pithivier)
- med krondyr, røget ål & Sauce Poivre
495,-
Dessert & kage
▪ Sélection de fromages
- med kompot & oliven
185,-
▪ Ninnas Noel Cookie
- med varme krydderier & appelsin
60,-
▪ Crème Brûlée
- med Bora Bora Grand Cru vanilje
115,-
▪ Profiteroles
- med vaniljeis & Valrhona chokoladesauce
145,-
▪ Café Gourmand
- Kaffe/the med fire små søde sager
145,-
▪ Michauds Gâteau Marcel
- med frisk appelsinfilet
145,-
▪ Passionsfrugttærte
- med brændt marengs & vaniljeis
155,-
▪ Pâtisseries
Dagens kage, spørg venligst betjeningen
95,-

Inspiration du chef
Ændres og sammensættes hver dag ud fra
køkkenets og årstidens bedste råvarer.
Menuer
▪ 2-retters børnemenu
Dagens fisk eller bøf
Vaniljeis med chokoladesauce
200,-
OBS: I perioden fra den 1. maj til 31.
august tilbyder vi ikke en sammensat
menu, men kun a la carte samt
vores børnemenu.
Bordbestilling
Lad os endelig vide, hvad der måtte være af forespørgsler eller spørgsmål.
Vi ser frem til at hjælpe!
Giv os et kald på:
98 44 11 24
Skriv til os på:
info@ ruths-hotel.dk
Følg årets gang i Gl. Skagen samt nyheder og arrangementer på Ruths Hotel.
>> Tilmeld dig vores nyhedsbrev