

Ambitiøs Gourmetkok
Hos Okê har vi fokus på at sammensætte specialister med forskellige kompetencer, så der naturligt skabes sparring, udvikling og inspiration. Fælles for alle på "holdet" er nysgerrighed og lysten til at udforske. Vi arbejder målrettet med at videreudvikle Gl. Skagens potentiale til at være en fremtrædende gourmetdestination i international klasse.
Vi søger kokke, der er klar til at byde ind med dedikation og ambition om at udvikle sig. Det er ikke tilfældigt at Ruths Hotel med Okê som sit flagskib er landskendt for det gastronomiske niveau. Det er heller ikke tilfældigt at flere af de allerbedste danske kokke har startet deres karrierer hos os. Det skyldes i høj grad den faglige indsigt, det høje tempo og den store variation – som lige netop vi kan tilbyde.
Vi er stolte af vores renommé, og samtidig tør vi at udforske nye retninger og forny os. Med Jack Cramer i spidsen er der et skarpt fokus på faglig stolthed og ægte håndværk. Med både erfarne specialister og nye talenters kreative input er vi et dynamisk hold, der er dedikeret til at skabe resultater, som vi er stolte af.
Vi forventer at du:
▪ Er beslutningsstærk og trives i et travlt miljø
▪ Er dedikeret til at levere kvalitet i mindste detalje
▪ Er udlært kok med erfaring
▪ Er topmotiveret til at indgå i et stærkt kammeratskab
Du kan forvente:
Et tæt samarbejde på tværs af faglighed; tjenere, bartendere, sommelier, konditorer, specialiserede kokke osv.
Vi har et super stærkt sammenhold, hvor vi tager os godt af hinanden.
Fleksible arbejdsforhold, hvor du er en del af et stort hold med mange kompetencer at tage ved lære af. Vi giver plads til ambitioner og til at udvikle de færdigheder, der er størst passion for. Herudover kan vi som en større arbejdsplads tilbyde vagtplaner ud fra individuelle ønsker, hvad enten der skal tages hensyn til fritidsinteresser, familie eller konkurrencer.
Viden og erfaring. Vi giver indblik i de store og små sammenhænge, og du får erfaring med at arbejde med hele dyr og fisk. Vi giver dig herudover detaljeret viden bl.a. bagværk, konditorkunst og fermentering. Men også avancerede gastronomiske tekniker, som eksempelvis at koge en fond fra bunden samt personlige opskrifter og tricks.
>> Se mere om, hvad der gør Ruths Hotel til en arbejdsplads i absolut særklasse.
Ved opstart kan vi tilbyde personalebolig. Opstartsdato og løn efter aftale.
Send ansøgning samt CV til: job@ruths-hotel.dk. For yderligere spørgsmål kontakt venligst køkkenchef Jack Cramer, ligeledes via job@ruths-hotel.dk.